Turk Telekom 4.5G’ye geçenlere iki katı internet hediye!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Telekom 4.5g kampanyası kapsamında hattınızı henüz 4.5G’ye geçirmediyseniz işte size güzel bir fırsat. 15 Nisan 2017 tarihinden eski Türk Telekom müşterileri, bu kampanya kapsamında kullandığı internet paketinin iki katını 3 ay boyunca ücretsiz olarak kullanabiliyorlar.

Örneğin 8 gb internet paketiniz varsa, 8 gb daha hediye ediliyor ve 3 ay boyunca toplam 16 gb olarak kullanabiliyorsunuz.

 

Hemen bir Türk Telekom bayisine gidip sim kartınızı ücretsiz olarak 4.5g kart ile değiştirerek bu kampanyaya katılabilirsiniz.

Sim kartınızı değiştirdikten sonra yapmanız gereken;

2KAT yazıp 5555‘e SMS gönderin.

Kampanya koşulları:

  • Kampanya kapsamında faturalı müşterilerimize tarifesindeki internet kotası kadar internet 3 fatura dönemi boyunca hediye edilecektir.
  • Kampanyadan 15.04.2017 öncesinde Türk Telekom Mobil müşterisi olan ve kampanya kriterlerini sağlayan bireysel faturalı müşterilerimiz yararlanabilir.
  • Kampanyaya 4.5G’ye uyumlu cihazı olan ve 4.5G uyumlu sim kartını 15.04.2017 tarihinden sonra alan müşterilerimiz kaydolabilir.
  • Kampanya kapsamında sunulan internet kullanım hakkı geçerlilik süresi içerisinde tüketilmediği takdirde bir sonraki döneme devir etmez, silinir.
  • Kampanyaya sadece 1 kez katılabilirsiniz. 4.5G Bölgesel 10GB internet kampanyasından yararlanan müşterilerimiz katılamaz.
  • Kampanya kapsamında sunulan yurt içi kullanım hakkı başka bir hatta transfer edilemez.
  • Müşterilerimiz kampanyaya kaydolarak yurtiçi 4.5G hizmetinden faydalanmak için onay vermiş sayılırlar. Müşterilerimiz; BTK yetkilendirmesi sonucunda herhangi bir ek işlem yapmadan uygun SIM kart ve cihaz kullandıkları sürece herhangi ek bir işlem yapmadan; telefonda ilgili şebeke tipi seçilerek, kapsama alanlarında 4.5G hizmetinden faydalanmaya başlayacaklardır. Müşterilerimiz isterlerse servisi iptal edebilecektir.
  • Paket kapsamında sunulan yurt içi veri kullanım hizmeti sadece wap apn ve internet apn üzerinden yapılacak kullanımları kapsamaktadır. Türk
  • Telekom, internet üzerinden mesajlaşma ve ses iletişimi (IM ve VOIP), internet paylaşımı (Tethering) ve doğrudan dosya paylaşım (P2P) programları vb. hizmetlerinin tarife kapsamında sunulan internet faydası ile kullanımlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Tarifeniz ve paketiniz kapsamındaki toplam kalan kullanım haklarınızı INTERNET yazıp 5555’e ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.
  • Bu servis internet kullanımları için 12 saat öncesinin bilgilerini içerir.
  • İptal etmek için IPTAL 2KAT yazıp 5555’e ücretsiz kısa mesaj gönderebilirsiniz. İptal etmeniz durumunda kalan kullanım haklarınızı geçerlilik süresi sonuna kadar kullanabilirsiniz.
  • Kampanyanın geçerli olduğu süre içerisinde hat iptali yapan, hattın iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan ya da kampanya kapsamı dışındaki bir tarifeye geçiş yapan müşterilerimiz kampanyadan yararlanmaya devam edemeyecektir.
  • BİMcell, POCELL, Pttcell, Teknosa Mobil, Kontrolü SEÇ Tarifeleri, Kontrollü Esnaf ve Esnaf Dostu Tarifeleri, data tarifelerinde olan ve tarifesinde 1GB’dan az internet kotası olan faturalı müşterilerimiz ilgili kampanyaya kayıt olamaz.
  • Kampanya kapsamında sunulan faydaların sona ermesinin ardından, ilgili hatta tanımlı başka paket ya da fayda yoksa mevcut tarifelerinin internet aşım kuralları geçerli olacaktır.
0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
Turk Telekom 4.5G’ye geçenlere iki katı internet hediye!
Sorumluluk Reddi Beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Hepfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.
Subscribe
Bildir
guest

1 Yorum
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Faruh

Benzersiz tarif bozulacak mı sonra

Giriş Yap

HepFinans - Düşük kredi, Uygun banka! ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

1
0
Düşünceleriniz bizim için önemli, lütfen yorum yapın.x