2024 Pazar Beklentileri ve Çevreci Teknoloji

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2024 Pazar Beklentileri

BYD Türkiye Genel Müdürü İsmail Ergun, 2024’ü “normalleşme yılı” olarak nitelendirerek, yılın başında yüksek satışlar görüldükten sonra kalan dönemde pazarda bir yavaşlama beklediklerini belirtti. Kredi kullanımının etkisiyle pazarda düşüş öngörüldüğünü ve 2024 için 850-900 bin araçlık bir pazar beklentilerinin olduğunu ifade etti.

Çevreci Teknoloji ve Yeşil Mutabakat

BYD markasını bir teknoloji şirketi olarak konumlandıran Ergun, çevreye duyarlı ürünler geliştirdiklerini vurguladı. Küresel sıcaklık artışının sınırlandırılması gerekliliğine dikkat çeken Ergun, BYD’nin misyonunun dünyayı bir derece soğutmak olduğunu belirtti. Türkiye’de çevreci araçların pazar payının artması için teşviklerin önemine değindi ve çevreci araçların öneminin gelecekte artacağını vurguladı.

BYD Türkiye olarak 2023’ün son çeyreğinde Türkiye pazarına girdiklerini ve ATTO 3 modelinin lansmanında başarılı bir performans sergilediklerini aktaran Ergun, şarj edilebilir hibrit model olan BYD SEAL U DM-i’nin Türkiye’de Avrupa’dan önce satışa sunulmasının Türkiye pazarının marka için ne kadar önemli olduğunu gösterdiğini ifade etti.

Ergun, şarj edilebilir hibrit araçların ve elektrikli araçların birbirini tamamlayıcı nitelikte olduğunu belirterek, araç kullanım amacına göre hangi modelin tercih edileceğine dair bilgiler verdi. Yüzde 100 elektrikli araçların genellikle şehir içi kullanıma uygun olduğunu, şarj edilebilir hibritlerin ise uzun yolculuklar için daha avantajlı olduğunu açıkladı.

0
be_endim
Beğendim
0
dikkatimi_ekti
Dikkatimi Çekti
0
do_ru_bilgi
Doğru Bilgi
0
e_siz_bilgi
Eşsiz Bilgi
0
alk_l_yorum
Alkışlıyorum
0
sevdim
Sevdim
2024 Pazar Beklentileri ve Çevreci Teknoloji
Sorumluluk Reddi Beyanı: Burada yazılanlar bir yatırım tavsiyesi değildir. Her yatırım kararı kişilerin kendi sorumluluğu altındadır. Hepfinans ve bu içeriğin yazarı, kişisel yatırım kararlarından sorumlu tutulamaz.
Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Giriş Yap

HepFinans - Düşük kredi, Uygun banka! ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

0
Düşünceleriniz bizim için önemli, lütfen yorum yapın.x